BERG Propulsion Onderdelen

Bolier biedt u graag de meest geïntegreerde en complete oplossing voor uw scheepmotor. Daarom is Bolier officieel partner van BERG Propulsion. Ze levert onderdelen en services aan voor uw BERG Propulsion installatie. Bolier levert zo snel mogelijk en overal ter wereld, zodat ze te allen tijde bij kan dragen aan het optimaal functioneren van uw installatie. Daarnaast helpt Boliers team van specialisten u graag verder indien uw installatie onderhoud of reparatie behoeft. Bolier voorziet BERG Propulsion installaties van reparaties, revisies, docking assistentie, retrofits, optimalisaties en inbedrijfstellingen voor de gehele Pon Power groep. Door Boliers jarenlange ervaring in de maritieme branche, biedt zij u expertise en betrouwbaarheid op het gebied van service van de BERG Propulsion onderdelen.

Van BERG naar Cat Propulsion en terug

In 1912 begon BERG Propulsion met een scheepswerf op het Zweedse eiland Hälsö, net buiten Gothenburg. Vanuit daar werd in 1929 de eerste BERG Propulsion Propeller geleverd. In 1970 presenteerde Berg de eerste tunnel thruster en bijna 40 jaar later – in 2009 – de azimuth thruster. BERG Propulsion is in 2013 overgenomen door Caterpillar. Hierdoor is de naam veranderd in Caterpillar Propulsion, ook wel Cat Propulsion genoemd. Sinds 1 april 2017 is Bolier officieel partner voor het leveren van service en onderdelen van Cat Propulsion. In 2020 is Cat Propulsion overgenomen door Gula Skrinet AB en daarmee is de naam ook weer veranderd in BERG Propulsion.

BERG Propulsion onderdelen

Bolier biedt u onderdelen voor alle installaties van BERG Propulsion, dus ook de installaties die nog onder de naam Caterpillar Propulsion geïnstalleerd zijn. U kunt hierbij denken aan MPP (fixed pitch en controlled pitch), MTA, MTT, Twin Fin, Tug Package en MPC 800. Bolier beschikt over het volledige assortiment aan onderdelen, zoals schroefbladen, tandwielen, pakkingsets, as-afdichtingen en O-ringen. Bolier levert de onderdelen zo snel mogelijk en overal ter wereld.

BERG Propulsion onderhoud en service

Boliers gespecialiseerde BERG Propulsion monteurs verzorgen reparaties, revisies, docking assistentie, retrofits, inbedrijfstellingen, optimalisaties en installaties.  De propeller is op een effectieve manier te optimaliseren, waardoor uw schip zo min mogelijk stil hoeft te liggen. Bekijk hier een uitgebreid overzicht van Boliers BERG Propulsion services.

 

BERG Propulsion wereldwijd

Bolier levert de BERG Propulsion onderdelen overal ter wereld en zo snel mogelijk vanuit de voorraad in de fabriek in Zweden. Zo hebt u zo weinig mogelijk uitvaltijd en worden uw onderhoudskosten zoveel mogelijk gereduceerd.

Berg Propulsion Producten

Wilt u meer informatie over de producten van BERG Propulsion? Klik dan hier voor de website van ons zuster bedrijf Pon Power Nederland die een groot aanbod van Berg Propulsion producten aanbiedt.