Over ons

Bolier is de officiële vertegenwoordiger van MaK motoren in de Benelux en de Nederlandse Antillen. De dochteronderneming in Marseille, Moteurs Marine Méditerranée, is de officiële MaK vertegenwoordiger voor Frankrijk en de Franstalige landen van Noord-Afrika.

Grootste gespecialiseerde MaK werkplaats

Met ervaring sinds 1949 heeft Bolier zich ontwikkeld tot wereldwijd leverancier van MaK service en onderdelen. Dit geldt voor zowel MaK voortstuwingsmotoren van schepen als voor generatoren die energie opwekken op schepen of in elektriciteitscentrales. Circa 50 vakkundige technici volgen onze klanten wereldwijd of zijn in Dordrecht werkzaam bij de grootste gespecialiseerde MaK werkplaats van Noord-West Europa.

Hoogste kwalificatie in het Marine Service Assessment van Caterpillar

Klassebureau Germanischer Lloyd (GL) heeft Bolier de hoogste kwalificatie (platinum) toegekend in het Marine Service Assessment van Caterpillar.

Bekijk onderstaande film over Bolier, uw vertrouwde service partner.

Engenius

In 2019 is Bolier gestart met het online platform Engenius. Dit is een online platform waar gemakkelijk en snel uw nieuwe MaK onderdelen besteld kunnen worden. Daarnaast geeft het platform 24/7 inzicht in alle servicedocumenten van uw MaK motor(en).