Zoek
Sluit dit zoekvak.

Werken bij bolier

Wie wij zijn

Bij Bolier werk je in een sociale omgeving met daadkrachtige, gepassioneerde collega’s. We maken deel uit van het welbekende Pon, één van de grootste familiebedrijven in Nederland. Met z’n allen zorgen we ervoor dat we op een veilige manier de beste kwaliteit leveren, wereldwijd. We take care of it, met elkaar, voor onze klanten.

Actuele vacatures & open sollicitaties

Hieronder staan de actuele vacatures, maar we zijn altijd geïnteresseerd in goed gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Ben je geïnteresseerd? Als je op de betreffende vacature klikt, dan kun je via die pagina direct solliciteren!

Staat jouw vacature er niet tussen? Verstuur een open sollicitatie.

Onze werksfeer

Bolier motor revisie
Bolier pand binnen
Bolier onderdeel revisie
Bolier engines
Bolier voordelen ruilprogramma
Bolier werkplaats gereedschap

Trots team

We zijn trots op Bolier, een no-nonsense bedrijf met gedreven mensen die met de beste producten van MaK, Napier en Berg Propulsion werken.

Sociale werkomgeving

Een fijne werkomgeving is méér dan een fraaie werkplaats en een mooi kantoor, apparatuur die goed werkt, goede veiligheidsvoorzieningen en een prachtige locatie. Het zijn vooral de mensen die het verschil maken: fijne collega’s en mooie klanten.

24/7 klaarstaan voor onze klanten

We staan 24/7 klaar voor onze klanten. Wij zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat hun schepen niet langer stilliggen dan strikt noodzakelijk, waar ter wereld ze ook zijn.

Jezelf blijven ontwikkelen

Bolier biedt jou een uitdagende werkomgeving – geen enkele dag hetzelfde. Daarnaast zijn er volop doorgroei- en scholingsmogelijkheden. Zo blijf je jezelf continu ontwikkelen.

Open sollicitatie

Wil je graag bij ons werken of stage lopen, maar is er geen passende vacature? Laat dan een open sollicitatie achter en we laten snel weten wat we voor je kunnen betekenen.

Je gegevens zijn succesvol verstuurd

We gaan voor je aan de slag!