Zoek
Sluit dit zoekvak.

Napier en KBB

Officiële onderhouds- en service centrum

Wij zijn geautoriseerd onderhouds- en servicecentrum voor Napier Turbochargers. Je kunt bij ons terecht voor reparatie van en onderhoud aan alle types Napier en KBB turbines. Werkzaamheden worden conform de fabrieksspecificaties uitgevoerd, met de beste kwaliteit onderdelen.

Service

Dagelijks en wereldwijd doen rederijen en scheepseigenaren een beroep op Bolier vanwege onze kennis en kunde op het gebied van scheepsmotoren. Wij onderhouden en repareren MaK en ABC scheepsmotoren, Napier & KBB turbines en Berg Propulsion voortstuwingsinstallaties. Naast het uitvoeren van onderhoud en reparaties hebben wij een uitgebreid ruilprogramma. Op deze manier beschik je over ons ruime assortiment van gebruikte en gereviseerde onderdelen, wat je onafhankelijk maakt van lokale werkplaatsen. Bovendien weet je dan zeker dat ieder onderdeel conform de normen gereviseerd is en op de juiste manier vervangen. Zo besparen we kosten en ligt jouw schip niet langer stil dan strikt noodzakelijk. 

Kun je niet bij ons aanmeren? Dan komen wij gewoon naar jou toe voor het uitvoeren van het benodigde onderhoud of een (spoed) reparatie.

Contact

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Bel ons, of neem contact op via het contactformulier.

Je gegevens zijn succesvol verstuurd

We gaan voor je aan de slag!