Zoek
Sluit dit zoekvak.

SERVICES

Jouw partner voor betrouwbaar onderhoud

Dagelijks en wereldwijd doen rederijen en scheepseigenaren een beroep op Bolier vanwege onze kennis en kunde op het gebied van scheepsmotoren, turbines en voortstuwingsinstallaties. Niet voor niets heeft Caterpillar Motoren GmbH & Co. KG ons de hoogste dealerkwalificatie (platinum) toegekend in het Marine Service Assessment.

Tevens is Bolier een door Napier erkende leverancier en reparatie- en revisiepartner voor Napier turbocompressoren en Napier turbo-reserveonderdelen.

Wij staan 24/7 voor je klaar, waar je ook bent en je kunt ervan op aan dat alle werkzaamheden snel, effectief en conform de fabrieksspecificaties uitgevoerd worden. We take care of it.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle services en onderdelen die wij leveren. Wil je meer weten of heb je vragen? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen!

Bolier revisie

ONDERHOUD, REVISIE & REPARATIE

Er zeker van zijn dat je kan blijven varen. We take care of it. De bekwame en gekwalificeerde monteurs van Bolier voeren met hun technische know how de juiste werkzaamheden aan jouw scheepsmotor uit. Van onderhoud tot revisie volgens duurzaamheidseisen. Onze bekwame vakmensen werken volgens fabrieksspecificaties en met vaste prijzen, altijd transparant en standaard met 6 maanden garantie. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

RUILPROGRAMMA

Als officiële MaK en ABC dealer bieden we je de mogelijkheid om vanuit ons brede assortiment gebruik te maken van ruilonderdelen. Door onze ruime voorraad aan gebruikte en gereviseerde MaK en ABC onderdelen ben je niet afhankelijk van een lokale werkplaats en kun je direct doorvaren. Een zo min mogelijke lange stilligtijd en zo laag mogelijke kosten. Daar doen we het voor.
Bolier magazijn voorraad
Werknemers Bolier

SERVICE­CONTRACTEN

Een servicecontract voor doorlopend onderhoud aan je MaK of ABC motor? Ook dat valt onder de mogelijkheden bij Bolier. Door tijdig en deskundig onderhoud aan je scheepsmotor geven we je de zekerheid dat storingen en gevolgschade zo veel mogelijk worden voorkomen. Geheel op maat maken we een gedefinieerde raamovereenkomst, van het leveren van onderdelen tot preventief onderhoud. Meer service nodig? Onze servicecontracten zijn altijd modulair uit te breiden. Zo ontzorgt Bolier geheel.

TA INSPECTIES

Zekerheid over je motor. Dat is het wat jij én wij graag willen. Zodat je te allen tijde je activiteiten kunt voortzetten. Door onze 1-daagse TA (Technische Analyse) inspectie krijg je inzicht in de conditie van je motor en geven we je aanbevelingen, zodat het risico op mankementen in de toekomst zo klein mogelijk is én je je motorprestatie kunt verbeteren. Dat is nog eens lekker onderweg!

Turbines

Door het juiste onderhoud aan je turbine, een essentieel onderdeel van de scheepsmotor, zorgen we voor maximale uptime. Als geautoriseerd onderhouds- en servicecentrum van Napier Turbochargers én met de juiste know how van KBB Turbines krijg je bij Bolier wat je nodig hebt. Van onderhoud, tot de vervanging van onderdelen en reparatie.

VOORTSTUWINGSINSTALLATIES

Als jouw partner voor Berg Propulsion service en onderdelen doet Bolier er alles aan om de optimale inzetbaarheid van je installatie te behouden. Met onze kennis en kunde zetten we ons voor onder andere het reviseren van systemen, het vervangen van installaties en het optimaliseren voor brandstofbesparing. Minder uitvaltijd én minder onderhoudskosten. Dat is ons doel.
Bolier schroef installatie

Contact

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Bel ons, of neem contact op via het contactformulier.

Je gegevens zijn succesvol verstuurd

We gaan voor je aan de slag!