Search
Close this search box.

Turbines

NAPIER EN KBB TURBO’S

De turbo is een essentieel onderdeel van jouw scheepsmotor. Het spreekt dan ook voor zich dat je bij ons terecht kunt voor onderhoud aan en reparatie van turbo’s. Onze ervaren monteurs hebben alle kennis en kunde in huis op het gebied van scheepsmotoren & turbo’s en beschikken over een grote voorraad Napier en KBB (ruil)onderdelen. Daardoor kunnen we de werkzaamheden effectief én snel uitvoeren.

OVER NAPIER EN KBB

Napier Turbochargers is wereldleider in het ontwerp, de fabricage en de ondersteuning van industriële turbo’s.

KBB (Kompressorenbau Bannewitz) Turbochargers ontwikkelt, produceert en verkoopt uitlaatgas turbo’s met zowel axiale als radiale turbos.

Alle producten van Napier en KBB zijn goedgekeurd door de internationale maritieme classificatiebureaus.

GEAUTORISEERD ONDERHOUDS- EN SERVICECENTRUM NAPIER TURBOCHARGERS

Bolier is geautoriseerd onderhouds- en servicecentrum van Napier Turbochargers en voert daarnaast ook onderhoud & reparaties uit aan KBB turbo’s. Alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden worden door onze vakkundige monteurs conform de fabrieksspecificaties uitgevoerd.

RUILTURBO’S

We hebben ook een voorraad gebruikte en gereviseerde onderdelen voor alle types Napier en KBB turbo’s. Daardoor kunnen we binnen één werkdag aan boord de cartridge wisselen. Het is ook mogelijk om de cartridge van de voortstuwing los te laten vervangen.
Bolier scheepswerf

AAN DE KADE IN DORDRECHT OF OP LOCATIE

Bolier is gevestigd in Dordrecht, aan de 2e Merwedehaven (Havennummer D563), onder de rook van Rotterdam. De kade bij onze werkplaats is een royale 140 meter lang. Als je bij ons in Dordt aanmeert:

  • hoeven er geen reis- en transportkosten berekend te worden
  • heb je toegang tot onze grote voorraad van nieuwe en gebruikte onderdelen
  • kun je gemakkelijk andere leveranciers ontvangen

Natuurlijk is het niet altijd mogelijk om bij ons aan te meren, dus dan komen wij gewoon naar jou toe. Waar jouw schip ook ligt, je kunt op ons rekenen.

Contact

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Bel ons, of neem contact op via het contactformulier.

Je gegevens zijn succesvol verstuurd

We gaan voor je aan de slag!