Zoek
Sluit dit zoekvak.

Servicecontracten

Service­contracten op maat

Het goed en tijdig onderhouden van jouw scheepsmotor(en) is cruciaal voor de prestatie en levensduur. Dat is precies de reden waarom wij op maat gemaakte servicecontracten aanbieden.

We nemen de tijd om een servicecontract op te stellen dat perfect aansluit op jouw situatie. In overleg bepalen we waar jouw behoefte ligt en wat de looptijd wordt. Vaak kiezen klanten voor een servicecontract van minimaal twee jaar.

3 service­contract levels

Hieronder vind je een overzicht van de 3 servicecontract levels waaruit je kunt kiezen voor scheepsmotoren (waaronder MaK en ABC), Napier en KBB turbines en/of Berg Propulsion voortstuwingsinstallaties. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Level 1

Met een level 1 servicecontract:

  • krijg je dienstverlening op afroep
  • kun je gebruikmaken van onze grote voorraad MaK onderdelen, het ruilprogramma en de werkplaats/field services
  • maken we een lange termijn prijsovereenkomst om de operationele afhandeling te versnellen

Daarnaast krijg je toegang tot ons online platform Engenius. Dé online plek waar je 24/7 inzicht hebt in alle servicedocumenten van jouw MaK scheepsmotor(en) en waar je makkelijk en snel MaK onderdelen bestelt.

Level 2

Wil je de kans op onvoorziene kosten verkleinen en meer grip krijgen op risico’s? Dan is het level 2 servicecontract iets voor jou. In deze overeenkomst zitten naast de services uit level 1, aanvullende services die jou helpen jouw doelstellingen te behalen op het gebied van preventie, onderhoud en efficiency. Denk bijvoorbeeld aan:

  • het uitvoeren van periodieke vloeistofanalyses (olie, koelwater)
  • de scheepsmotor periodiek inspecteren, waarna je advies krijgt over preventief onderhoud
  • gebruikmaken van engine connect, waarmee je op afstand kunt meekijken
  • het periodiek trainen van jouw scheepspersoneel in ons MaK trainingscentrum

 

Jij bepaalt welke services opgenomen worden in deze overeenkomst. Natuurlijk denken wij wel met je mee en geven we goed onderbouwd advies over welke services het beste bij jouw situatie passen.

Level 3

Als je volledig ontzorgd wilt worden, wilt afrekenen op basis van output van de scheepsmotor en daarbij eventuele risico’s wilt delen met Bolier, dan kun je een level 3, oftewel een draaiuren overeenkomst afsluiten.


Het principe is simpel: je betaalt een vast bedrag per draaiuur van jouw motor. In ruil daarvoor voeren wij al het onderhoud aan de scheepsmotor(en) uit dat nodig is. Je zou het een verzekering voor een goed lopende motor kunnen noemen. Het risico op onvoorziene mankementen aan de motor koop je hiermee deels af en deel je met ons.
Daarnaast zitten in deze level 3 overeenkomst:

  • De services uit de level 1 overeenkomst
  • Alle uitgebreidere services uit de level 2 overeenkomst

Contact

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Bel ons, of neem contact op via het contactformulier.

Je gegevens zijn succesvol verstuurd

We gaan voor je aan de slag!