Zoek
Sluit dit zoekvak.

MaK

Officiële vertegen­woordiger

Bolier biedt u graag de service voor uw scheepmotor. Daarom is Bolier officieel vertegenwoordiger van MaK scheepsmotoren. Bolier levert zo snel mogelijk en overal ter wereld, zodat ze te allen tijde bij kan dragen aan het optimaal functioneren van uw scheepsmotor. Daarnaast helpt Boliers team van specialisten u graag verder indien u onderhoud of reparatie behoeft. Bolier voorziet MaK scheepsmotoren van onderhoud, revisies en onderdelen.

Service

Dagelijks en wereldwijd doen rederijen en scheepseigenaren een beroep op Bolier vanwege onze kennis en kunde op het gebied van scheepsmotoren. Wij onderhouden en repareren MaK en ABC scheepsmotoren, Napier & KBB turbines en Berg Propulsion voortstuwingsinstallaties. Naast het uitvoeren van onderhoud en reparaties hebben wij een uitgebreid ruilprogramma. Op deze manier beschik je over ons ruime assortiment van gebruikte en gereviseerde onderdelen, wat je onafhankelijk maakt van lokale werkplaatsen. Bovendien weet je dan zeker dat ieder onderdeel conform de normen gereviseerd is en op de juiste manier vervangen. Zo besparen we kosten en ligt jouw schip niet langer stil dan strikt noodzakelijk. 

Kun je niet bij ons aanmeren? Dan komen wij gewoon naar jou toe voor het uitvoeren van het benodigde onderhoud of een (spoed) reparatie.

Contact

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Bel ons, of neem contact op via het contactformulier.

Je gegevens zijn succesvol verstuurd

We gaan voor je aan de slag!