Onderdelen Bolier

Bolier heeft ervaring sinds 1949 en beschikt over kennis en expertise op het gebied van motoren, onderdelen, generatoren en services voor uw schip. De monteurs van Bolier zijn betrouwbaar en gaan efficiënt te werk. Zo worden uw kosten zoveel mogelijk bespaard en levert Bolier de beste kwaliteit, waardoor uw uptime zoveel mogelijk geoptimaliseerd wordt. Verder beschikt Bolier over een assortiment nieuwe onderdelen voor verschillende merken en producttypes.

MaK onderdelen

Bolier is de officiële dealer van MaK scheepsmotoren en generatoren in de Benelux. Ze beschikt over de grootste voorraad van Europa. Door het gebruik van originele onderdelen wordt de betrouwbaarheid en de performance van uw motor geoptimaliseerd. Bolier verzendt deze onderdelen overal ter wereld, zodat u zelf het onderhoud van uw motor kunt plegen. Daarnaast komen Boliers monteurs ook op locatie. Voor meer informatie over de nieuwe MaK onderdelen klik hier.

BERG Propulsion onderdelen

Bolier is partner van Berg Propulsion en levert onderdelen én service voor uw installatie. De Berg onderdelen worden zo snel mogelijk geleverd, overal ter wereld. Bolier beschikt over een team van specialisten dat u graag helpt bij ingebruikstelling, onderhoud of reparatie van uw Berg Propulsion installatie. Voor meer informatie over de Berg Propulsion onderdelen klik hier.

Napier en KBB onderdelen

Bolier is geautoriseerd onderhouds- en servicecentrum voor Napier Turbochargers. Voor alle types Napier en KBB Turbines kunt u bij Bolier terecht. De gespecialiseerde monteurs van Bolier verzorgen het onderhoud van uw turbines en tevens voeren zij reparaties uit. Het onderhoud en de reparaties worden in de fabriek van Bolier conform fabrieksspecificaties uitgevoerd met de beste kwaliteit onderdelen. Voor meer informatie over Napier en KBB onderdelen klik hier.

Contact

Mail naar info@bolier.nl
Bel naar + 31 (0) 78 616 4111
Offerte aanvraag
Bel mij terug