Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onderhoud & Revisie

Onderhoud, REVISIES en rePARATIES van scheepsmotoren

Dagelijks en wereldwijd doen rederijen en scheepseigenaren een beroep op Bolier vanwege onze kennis en kunde op het gebied van scheepsmotoren. Wij onderhouden en repareren MaK en ABC scheepsmotoren, Napier & KBB turbines en Berg Propulsion voortstuwingsinstallaties.

Je kunt makkelijk bij ons in Dordrecht aanmeren. In onze aan de kade grenzende werkplaats worden reparaties, onderhoud en complete revisies snel en effectief uitgevoerd door onze ervaren monteurs. Zij hebben alle expertise in huis en maken gebruik van onze uitgebreide voorraad van nieuwe en gebruikte onderdelen. Zo besparen we kosten en ligt jouw schip niet langer stil dan strikt noodzakelijk.

Kun je niet bij ons aanmeren? Dan komen wij gewoon naar jou toe voor het uitvoeren van het benodigde onderhoud of een (spoed) reparatie.

De Bolier zekerheden

24/7 beschikbaar

Wij staan écht 24/7 voor je klaar, waar je ook bent.

Alle expertise in huis

We hebben alle specialistische kennis in huis wat betreft MaK en ABC scheepsmotoren, Napier & KBB turbines en Berg Propulsion voortstuwingsinstallaties.

Vaste prijzen voor werkplaatswerk

Voor de meest voorkomende revisie- en onderhoudswerkzaamheden aan MaK en ABC scheepsmotoren in onze werkplaats hanteren we vaste prijzen.

6 maanden garantie

Je kunt ervan op aan dat onze monteurs onderhoud, reparaties en revisies altijd conform de fabrieksspecificaties uitvoeren. Wij geven dan ook een garantie van 6 maanden op al onze servicewerkzaamheden.

Servicerapportages 24/7 toegankelijk

Na het uitvoeren van werkzaamheden maken we altijd servicerapportages. Deze overzichtelijke rapportages zijn 24/7 toegankelijk en te downloaden via ons serviceportal Engenius.

Maatwerk

Bolier levert maatwerk. We kijken namelijk altijd naar de actuele conditie van de scheepsmotor componenten, zodat enkel het noodzakelijke onderhoud uitgevoerd wordt. Zo besparen we kosten en verminderen we de stilligtijd. Ook bieden wij op maat gemaakte servicecontracten aan.

Aan de kade of op locatie

Bolier is gevestigd in Dordrecht, aan de 2e Merwedehaven (Havennummer D563). Bij het oude centrum van Dordrecht, onder de rook van Rotterdam, komen de Beneden Merwede, de Noord en de Oude Maas samen. Dit zogenoemde 3 rivierenpunt is het drukst bevaren waterknooppunt van Europa. De kade bij onze werkplaats (de grootste gespecialiseerde MaK werkplaats van Noord-West Europa) is een royale 140 meter lang. Als je bij ons in Dordt aanmeert:

  • hoeven er geen reis- en transportkosten berekend te worden
  • heb je toegang tot onze grote voorraad van nieuwe en gebruikte onderdelen
  • kun je gemakkelijk andere leveranciers ontvangen

 

Natuurlijk is het niet altijd mogelijk om bij ons aan te meren, dus dan komen wij gewoon naar jou toe. Waar ter wereld je ook bent, je kunt op ons rekenen. We take care of it!

Bolier scheepswerf

Contact

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Bel ons, of neem contact op via het contactformulier.

Je gegevens zijn succesvol verstuurd

We gaan voor je aan de slag!