Zoek
Sluit dit zoekvak.

Merken

MaK, ABC, Berg, KBB en Napier

In onze aan de kade grenzende werkplaats in Dordrecht kunnen wij reparaties, onderhoud en revisies snel en effectief uitvoeren, omdat onze vakkundige monteurs beschikken over een uitgebreide voorraad van nieuwe en gebruikte onderdelen. Zo besparen we kosten en ligt jouw schip niet langer stil dan strikt noodzakelijk.

MAK

Bolier is de officiële vertegenwoordiger van MaK scheepsmotoren en generatoren in de Benelux en beschikt over een grote voorraad MaK onderdelen. Het gebruiken van originele onderdelen waarborgt de betrouwbaarheid en optimale performance van jouw motor.

Bolier MaK onderdelen

ABC

Bolier is de officiële vertegenwoordiger van ABC scheepsmotoren en beschikt over een grote voorraad originele ABC onderdelen. 

Berg Propulsion

Bolier biedt u graag de meest geïntegreerde en complete oplossing voor uw scheepmotor. Daarom is Bolier officieel partner van BERG Propulsion. Ze levert onderdelen en services aan voor uw BERG Propulsion installatie. Bolier levert zo snel mogelijk en overal ter wereld, zodat ze te allen tijde bij kan dragen aan het optimaal functioneren van uw installatie. Daarnaast helpt Boliers team van specialisten u graag verder indien uw installatie onderhoud of reparatie behoeft. Bolier voorziet BERG Propulsion installaties van reparaties, revisies, docking assistentie, retrofits, optimalisaties en inbedrijfstellingen voor de gehele Pon Power groep. Door Boliers jarenlange ervaring in de maritieme branche, biedt zij u expertise en betrouwbaarheid op het gebied van service van de BERG Propulsion onderdelen.

Napier en KBB

Wij zijn geautoriseerd onderhouds- en servicecentrum voor Napier Turbochargers. Je kunt bij ons terecht voor reparatie van en onderhoud aan alle types Napier en KBB turbines. Werkzaamheden worden conform de fabrieksspecificaties uitgevoerd, met de beste kwaliteit onderdelen.

Bolier revisie

Contact

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Bel ons, of neem contact op via het contactformulier.

Je gegevens zijn succesvol verstuurd

We gaan voor je aan de slag!