Zoek
Sluit dit zoekvak.

BERG Propulsion

Officieel Partner

Bolier is officieel partner van BERG Propulsion voortstuwingsinstallaties. Door Boliers jarenlange ervaring in de maritieme branche, bieden wij u expertise en betrouwbaarheid op het gebied van service van BERG Propulsion voortstuwingsinstallaties en het leveren van onderdelen.

Service

Dagelijks en wereldwijd doen rederijen en scheepseigenaren een beroep op Bolier vanwege onze kennis en kunde op het gebied van scheepsmotoren. Wij onderhouden en repareren MaK en ABC scheepsmotoren, Napier & KBB turbines en Berg Propulsion voortstuwingsinstallaties. Naast het uitvoeren van onderhoud en reparaties hebben wij een uitgebreid ruilprogramma. Op deze manier beschik je over ons ruime assortiment van gebruikte en gereviseerde onderdelen, wat je onafhankelijk maakt van lokale werkplaatsen. Bovendien weet je dan zeker dat ieder onderdeel conform de normen gereviseerd is en op de juiste manier vervangen. Zo besparen we kosten en ligt jouw schip niet langer stil dan strikt noodzakelijk. 

Kun je niet bij ons aanmeren? Dan komen wij gewoon naar jou toe voor het uitvoeren van het benodigde onderhoud of een (spoed) reparatie.

Contact

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Bel ons, of neem contact op via het contactformulier.

Je gegevens zijn succesvol verstuurd

We gaan voor je aan de slag!