Werken bij Bolier

Wij zijn Machinefabriek Bolier

Als een succesvol internationaal familiebedrijf heeft Bolier ruim 70 jaar ervaring in het varend houden van de schepen van haar klanten. We beschikken over de beste experts en zijn 24/7 bereikbaar met proactieve professionals.

Bolier is gespecialiseerd in aandrijf- en serviceoplossingen. We zijn de officiële vertegenwoordiger van MaK motoren in de Benelux en de Nederlandse Antillen. Daarnaast zijn wij dealer voor EMD motoren en service partner voor CAT Propulsion en Napier producten.

Bolier is sinds 2005 onderdeel van Pon. Pon is één van Nederlands grootste familiebedrijven en is een internationale handels- en serviceorganisatie met een grote diversiteit aan activiteiten. Binnen Pon is Bolier onderdeel van de (maritieme) Pon Power groep.

Bolier heeft naast de vestiging in Dordrecht nog een dochteronderneming in Marseille: Moteurs Marine Méditerranée is de officiële MaK vertegenwoordiger voor Frankrijk en de Franstalige landen van Noord-Afrika.

Team Bolier – Make it fun!
Wanneer je bij Bolier komt werken kom je in een sociale omgeving met daadkrachtige collega’s. Daarnaast zorgen we er met z’n allen voor dat we op een veilige manier de hoogste kwaliteit leveren. De collega’s bij Bolier voeren hun werk met passie uit, hebben vertrouwen in hun eigen kunnen en bovenal genieten zij van hun werk en tijd bij Bolier. 

Vacatures en solliciteren

We zijn altijd geïnteresseerd in goed gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Hieronder tref je onze actuele vacatures aan. Wanneer je een open sollicitatie wilt sturen, kun je die mailen naar info@bolier.nl, ter attentie van afdeling HR, mevr. Tammy Bailey.

 

Team Bolier

De medewerkers van Bolier zijn trots op het bedrijf. Je komt te werken in een no-nonsense bedrijf en werkt met gedreven collega’s in verschillende functies. Daarnaast zorgen we er met z’n allen voor dat we op een veilige manier de hoogste kwaliteit leveren aan onze klanten wereldwijd.

Werken met de beste producten

Bij Bolier werk je met de beste producten van MaK, EMD, Napier en Caterpillar welke goed bekend staan in de markt. Kwaliteit leveren begint met een goed product. Het is dan ook logisch dat onze huidige medewerkers hier zo trots op zijn.

Een fijne werkomgeving

Een prettige werkomgeving maakt werken leuker. Denk aan een opgeruimde en schone werkplaats en kantooromgeving, goed werkend apparatuur, goede veiligheidsvoorzieningen en een mooie locatie. Dát is Bolier.

De klant staat centraal

Waar ook ter wereld, met onze 24/7 service verlening staat Bolier altijd klaar voor haar klanten. Onze professionals met jarenlange ervaring hebben maar één doel: het schip moet varen. Daar draait het om.

 

Jezelf blijven ontwikkelen

Door het werken in een uitdagende werkomgeving waarbij geen enkele dag hetzelfde is, ontwikkel jij je als professional continue. Daarnaast biedt Bolier jou scholing en doorgroei mogelijkheden. Zo gaat je werk nooit vervelen.

Onze vacatures 1

Belangstelling in een mooie functie bij Bolier?  Via deze pagina kun je direct solliciteren op de openstaande vacatures.

Jouw collega’s aan het woord over werken bij Bolier

"Er samen voor zorgen dat het schip weer vaart "
Anco Pentland
Service Engineer Allround
"Een familiebedrijf met no-nonsense cultuur"
Miranda Bieleveld
Manager Accounting