Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwsbericht

Carina Vollebregt benoemd tot General Manager bij Bolier

“Een ontzettend mooie uitdaging om bij Bolier samen te gaan werken aan een duurzame toekomst. Met onze klanten, een sterk en toegewijd team en prachtige producten en oplossingen hebben we alle ingrediënten in huis om een mooie toekomst te creëren.”

Dordrecht, 03-01-2024 – Bolier, de servicepartner voor de maritieme sector, kondigt met trots de benoeming aan van Carina Vollebregt als de nieuwe General Manager. Met ingang van 1 januari 2024 neemt zij de leiding over van Kees-Jan Mes, die deze rol ad interim heeft vervuld na het vertrek van Olaf Lokhorst. Daarnaast zal Carina benoemd worden als Président van MakMed, het Franse zusterbedrijf van Bolier.

Carina Vollebregt brengt de nodige ervaring en expertise met zich mee naar haar nieuwe rol als General Manager bij Bolier. Haar professionele traject heeft verschillende wendingen genomen. Oorspronkelijk beoefende ze gedurende 10 jaar het vak van maritiem advocaat. Later volgde een functie in verandermanagement en bedrijfsintegriteit. Het afgelopen jaar heeft ze zich als Parts & Service Sales Director bij Pon Power succesvol het commercieel aftermarketbeleid gevoerd.

Bolier is de trotse serviceprovider van MaK en levert daarnaast services voor ABC, Berg en Napier. In haar nieuwe functie zal Carina zich bezighouden met het verder versterken van de positie van Bolier in de markt en het stimuleren van innovatie en digitalisering binnen het bedrijf.

Carina Vollebregt kijkt ernaar uit om aan de slag te gaan als General Manager bij Bolier. Ze is vastbesloten om voort te bouwen op het sterke fundament dat is gelegd en de groei van het bedrijf te bevorderen. Haar visie, gecombineerd met het talent en de toewijding van het Bolier-team, beloven een positieve toekomst voor het bedrijf.

Contact

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Bel ons, of neem contact op via het contactformulier.

Je gegevens zijn succesvol verstuurd

We gaan voor je aan de slag!