Werken bij Bolier

Customer Support Project Manager

40 uur Vast dienstverband Service, techniek & commercie

Binnen Bolier is de uitdagende technische en commerciële functie vrijgekomen van Customer Support Project Manager.

In deze rol ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en geef je advies over onderhoud, reparatie en het optimaliseren van MaK dieselmotoren welke ingebouwd zijn als voortstuwings- of generator motor aan boord van zeegaande schepen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van onderhouds- en reparatie projecten. Deze worden wereldwijd uitgevoerd, waardoor bij Bolier geen dag hetzelfde is. De Customer Support Project Manager neemt verantwoordelijkheid voor de uitvoering van projecten van A tot Z. Dit begint met het adviseren van de klant over de geplande werkzaamheden en het vervolgens overeenkomen van de order en de bijbehorende voorwaarden. Voor de uitvoer van de werkzaamheden dienen de juiste onderdelen met de juiste tools en de juiste mensen aan boord gestuurd te worden. Hiervoor werk je nauw samen met andere afdelingen binnen Bolier, maar ook met externe partijen. Je bewaakt de voortgang en zorgt ervoor dat de factuur volgens afspraak met de klant wordt opgesteld met een goed financieel resultaat.

Binnen de functie krijg je een aantal accounts toegewezen waarvoor je verantwoordelijk bent. Bolier hecht veel waarde aan diepgaande en langdurige klantrelaties waarin we tot op de dag van vandaag investeren. Daarnaast wordt van je verwacht dat je meedenkt en meewerkt aan het (toekomstige) succes van Bolier. Dit houdt bijvoorbeeld in dat kansen in de markt worden benut en dat je samen met de OEM (Caterpillar) werkt aan product verbeteringen en het oplossen van product problemen.

In de functie ben je voornamelijk werkzaam op ons kantoor in Dordrecht. Daarnaast bezoek je klanten en incidenteel werklocaties als dat nodig is.

Wat vragen wij van jou?
▪ HBO- werk en denkniveau;
▪ Meerdere jaren aantoonbare ervaring in een technische en/of commerciële omgeving;
▪ Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal. Duits/Frans is een pré;
▪ Voldoende competenties om de werkzaamheden tot tevredenheid van de klant uit te voeren: plannen en organiseren, probleemanalyse, samenwerken, kunnen overtuigen, resultaatgericht, oog voor detail en stressbestendig;
▪ Kennis van de maritieme markt en/of scheepsmotoren;
▪ Kennis van MS Office pakketten.

Wat bieden wij jou?
▪ Een uitdagende fulltime functie binnen een team van enthousiaste collega’s in een ambitieus en dynamisch bedrijf welke onderdeel is van de Pon Power groep
▪ Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden
▪ Een marktconform salaris dat past bij je ervaring en talenten
▪ Een aantrekkelijke pensioenregeling en collectieve ziektekostenregeling
▪ 40 vrije dagen per jaar bij fulltime dienstverband (CAO metalektro)

Belangstelling?
Wil je graag meer informatie over de vacature of sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Tammy Bailey op 078-6164111 of mail je motivatiebrief en CV naar tbailey@bolier.nl. Meer informatie over Bolier kan gevonden worden op www.bolier.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren
  • Geaccepteerde bestandstypen: pdf, doc, docx.
Solliciteer
781x bekeken
Open sinds 11 december 2019

Meer informatie

Bolier staat voor

Een fijne werkomgeving

Een prettige werkomgeving maakt werken leuker. Denk aan een opgeruimde en schone werkplaats en kantooromgeving, goed werkend apparatuur, goede veiligheidsvoorzieningen en een mooie locatie. Dát is Bolier.

De klant staat bij ons centraal

Waar ook ter wereld, met onze 24/7 service verlening staat Bolier altijd klaar voor haar klanten. Onze professionals met jarenlange ervaring hebben maar één doel: het schip moet varen. Daar draait het om.

 

Jezelf blijven ontwikkelen

Door het werken in een uitdagende werkomgeving waarbij geen enkele dag hetzelfde is, ontwikkel jij je als professional continue. Daarnaast biedt Bolier jou scholing en doorgroei mogelijkheden. Zo gaat je werk nooit vervelen.

Andere vacatures 1

Belangstelling in een mooie functie bij Bolier?  Via deze pagina kun je direct solliciteren op de openstaande vacatures.