Wantijbrug in N3 dicht vanaf 20 januari 2020

Van 20 januari tot 3 april 2020 is de Wantijbrug in de N3 afgesloten in beide richtingen voor auto’s, motorfietsen en vrachtwagens. De brug blijft wel toegankelijk voor nood- en hulpdiensten, het openbaar vervoer, (brom)fietsers en voetgangers. Wanneer u ons bedrijf in Dordrecht bezoekt, krijgt u hoogstwaarschijnlijk te maken met vertragingen. Het is daarom verstandig afspraken op onze vestiging buiten spitstijden te plannen. Bekijk daarnaast de verkeerssituatie op internet voordat u vertrekt. Hoeft u niet met de auto te komen, maak dan gebruik van ander vervoer. Op www.Ways2go.nl staan diverse alternatieven genoemd waar u ook als bezoeker gebruik van kunt maken.

Waarom?
Weten waarom de Wantijbrug dicht is? Lees hier verder https://www.rijkswaterstaat.nl/nieuws/2018/04/bestuurders-zuid-holland-aan-de-slag-met-grootste-onderhoudsopgave-ooit.aspx

Omleidingsroutes?
Het doorgaand verkeer kan gebruik maken van de A15 en A16 (en omgekeerd).
https://www.rijkswaterstaat.nl/wegen/projectenoverzicht/n3-renovatie-wantijbrug/hinder-en-maatregelen/index.aspx Gevaarlijke stoffen rijden via de A15, A59, A27 en A16 (en omgekeerd).

Actuele informatie over de afsluiting Wantijbrug? Kijk hier.
www.rijkswaterstaat.nl/renovatiewantijbrug