Napier en KBB turbine-onderhoud

De turbine is een essentieel onderdeel van uw MaK motor. U kunt vanzelfsprekend terecht bij Bolier voor onderhoud en reparatie van deze installaties. Bolier wil voor een maximale uptime zorgen en begrijpt dat zekerheid voor u belangrijk is. Daarom bieden wij ook service en reparatie voor Napier en KBB turbines.

Met ervaring sinds 1949 beschikken onze monteurs over de knowhow en expertise op het gebied van motoren en turbines en bieden we u een betrouwbare en kwalitatief goede service.

Napier Turbochargers is wereldleider in het ontwerp, de fabricage en de ondersteuning van industriële turbo’s.

KBB garandeert hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen doordat haar productietechnologieën voortdurend geoptimaliseerd worden. De producten zijn goedgekeurd door de internationale maritieme classificatiebureaus.

Bolier levert ook de onderdelen voor Napier turbochargers. Voor meer informatie over deze onderdelen klik hier.  

Geautoriseerd onderhouds- en servicecentrum Napier Turbochargers

Bolier is geautoriseerd onderhouds- en servicecentrum van Napier Turbochargers en voert daarnaast onderhoud uit aan KBB turbines. Voor alle types Napier en KBB/Bannewitz turbines kunt u bij Bolier terecht voor het uitvoeren van onderhoud of reparatie. Alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden voor Napier en KBB worden in onze werkplaats conform fabrieksspecificaties door specialisten verricht. Voor deze turbines houden we een grote voorraad onderdelen aan zodat we uw Napier en KBB turbine in een zo kort mogelijke tijd kunnen overhalen of repareren.

Ruilturbines

Bolier beschikt over een voorraad van gebruikte en gereviseerde ruilturbines. Ze heeft ruilonderdelen voor alle typen KBB en Napierturbines beschikbaar. Hiermee kunnen we binnen één werkdag aan boord uw cartridge wisselen. Het is ook mogelijk om de cartridge van uw propulsion los te laten vervangen.

Voor meer informatie: Napier Turbochargers brochure

Bolier ligt aan het water

De servicemonteurs van Bolier komen bij u op locatie, overal ter wereld. Tevens bieden we u de mogelijkheid om aan te meren bij ons in de haven. De werkplaats is gevestigd aan de 2e Merwedehaven met een kade van maar liefst 140 meter lang. Hier aanmeren heeft als voordeel dat:

  • het onderhoud kan worden uitgevoerd met directe toegang tot onze grote voorraad spare parts
  • u bespaart op reis- en transportkosten
  • u de mogelijkheid heeft om gemakkelijk andere leveranciers te ontvangen

Turbochargers (1 of 1)