MaK Servicecontracten

Als de officiële MaK dealer van de Benelux biedt Bolier u ook servicecontracten aan voor uw MaK motor. De betrouwbaarheid van uw MaK motor hangt samen met tijdig en deskundig MaK onderhoud. Storingen en gevolgschade kunnen hiermee worden voorkomen. Bolier biedt op maat gedefinieerde raamovereenkomsten, van het leveren van onderdelen tot preventief onderhoud van de motor. De servicecontracten zijn modulair uit te breiden.

Bolier heeft ervaring sinds 1949, hierdoor kunnen we u een betrouwbare service voor uw MaK motor bieden. Boliers gekwalificeerde monteurs beschikken over de kennis en knowhow en zullen u te allen tijde zo effectief en efficiënt mogelijk helpen bij het onderhoud van uw MaK motor. Bolier beschikt ook over MaK onderdelen. Voor meer informatie over deze onderdelen klik hier. 

Onze MaK servicecontracten bieden u de volgende voordelen

Door het MaK onderhoud aan uw MaK motor aan ons toe te vertrouwen, bieden wij u de mogelijkheid te focussen op uw core business. Daarbij kunt u focussen op uw KPI’s als het maximaliseren van de beschikbaarheid van uw schip/motor en daarbij het uitvoeren van onderhoud volgens planning en budget. Met behulp van verschillende type servicecontracten afhankelijk van uw behoefte worden deze doelstellingen behaald.

De mogelijkheden zijn als volgt.

Level 1 Framework agreement

U ontvangt efficiënte en hoge kwaliteit services on call. Met een (level 1) framework agreement bij Bolier maakt u gebruik van al onze MaK producten, ruilcomponenten en workshop/field services. Efficiëntie in de operationele afhandeling van orders wordt nagestreefd door dit alles te faciliteren van een (lange termijn) prijs-overeenkomst.
Klanten met een framework agreement ontvangen tevens een account voor Engenius (LINK), onze online motor/fleet-portal, waar u eenvoudig zicht kunt houden op uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden, serviceletters kunt vinden en motor specifieke componenten kunt bestellen.

Level 2 Extensive service partnership agreement

Indien u de kans op onvoorziene kosten/events wilt verkleinen en meer grip wilt krijgen op uw risico’s, biedt Bolier u de mogelijkheid gebruik te maken van onze extensive service partnership agreement. Dit type (level 2) agreement bevat alle producten en services van de framework agreement (level 1). Echter gaat Bolier in dit type overeenkomst opzoek naar de middel die ingezet kunnen om uw doelstellingen te behalen.
Mogelijke middelen die hiervoor ingezet kunnen worden zijn:

  • Het uitvoeren van periodieke vloeistof analyses (olie, koelwater)
  • Het periodiek controleren/inspecteren van uw motor. Volgend op een 1-daagse inspectie, wordt u geadviseerd over preventief onderhoud uit te voeren aan uw motor.
  • Engine connect services waardoor de mogelijkheid ontstaat mee te kijken op afstand
  • Het periodiek trainen van uw bemanning in ons MaK trainingscentrum

Level 3 Pay for output agreement

Indien u compleet ontzorgd wilt worden, wilt afrekenen op basis van output van de motor én daarbij eventuele risico’s wilt delen met Bolier, dan bieden wij u de mogelijkheid om een draaiurencontract (level 3) af te sluiten voor uw motor. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Bij een draaiurencontract worden de risico’s voor het lopen van de motor gedeeld. U betaalt namelijk voor ieder uur dat de motor draait, hiermee koopt u een stuk van het risico af.

Alle aanvullende services van de level 2 service-agreement zijn standaard onderdeel van het draaiurencontract.

  • U maakt gebruik van al onze MaK producten, ruilcomponenten en workshop/field services
  • Efficiëntie in de operationele afhandeling van orders wordt nagestreefd door dit alles te faciliteren van een (lange termijn) prijs-overeenkomst
  • Het uitvoeren van periodieke vloeistof analyses (olie, koelwater)
  • Het periodiek controleren/inspecteren van uw motor. Volgend op een 1-daagse inspectie, wordt u geadviseerd over preventief onderhoud uit te voeren aan uw motor
  • Engine connect services waardoor de mogelijkheid ontstaat mee te kijken op afstand
  • Het periodiek trainen van uw bemanning in ons MaK trainingscentrum

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze services – neem contact op met uw Bolier contactpersoon of bel/mail info@bolier.nl of 0(031)78 616 41 11