MaK Services

Als de officiële MaK dealer van de Benelux voert Bolier betrouwbare services voor MaK motoren uit. Bolier heeft ervaring sinds 1949 en beschikt we over de benodigde kennis en expertise. Boliers gekwalificeerde monteurs zorgen voor een betrouwbare en efficiënte uitvoering van het onderhoud van uw MaK Motor. Met haar kennis en knowhow van de MaK motor biedt Boliers service u zekerheid voor het voortzetten van uw activiteiten.

Bolier biedt onderhoud voor de huidige en voorgaande generatie MaK motoren. Hierbij kunt u denken aan M 20, M 25, M 282, M 32, M 332, M 43, M 453, M 46 DF, M 551, M 552 en M 601. Voor meer informatie over MaK onderdelen klik hier.

Bolier biedt de volgende MaK services:

Onderhoud en revisie
Bolier voert onderhoud en revisie uit voor alle MaK motoren. Onze monteurs werken altijd conform fabrieksspecificaties, zo kunnen we u zekerheid en kwaliteit bieden. Bolier biedt u een maatwerkoplossing op zowel technisch als financieel gebied.

Ruilonderdelen
Om u zo snel mogelijk op weg te helpen, biedt Bolier u de mogelijkheid om gebruik te maken van MaK onderdelen uit het ruilprogramma. Bolier heeft diverse gereviseerde onderdelen op voorraad die in geval van onderhoud geruild worden met het onderdeel van uw schip. Zo kunt u direct weer varen en hoeft u niet te wachten op de revisie van uw eigen onderdelen. Een snelle en kosteneffectieve oplossing voor het uitvoeren van het onderhoud van uw MaK motor.

Servicecontracten
Bolier biedt op maat gedefinieerde raamovereenkomsten, van het leveren van onderdelen tot preventief onderhoud van uw motor.

TA motorinspectie
De technische analyse motorinspectie geeft u inzicht in de conditie van uw motor. Daarnaast doen onze gekwalificeerde monteurs u een aanbeveling over het onderhoud van uw motor en hoe u risico’s kunt verkleinen.

Bolier is de officiële MaK dealer van de Benelux. De kracht van Bolier ligt in de (praktische) kennis en knowhow van MaK motoren en MaK onderdelen. Gekwalificeerde monteurs voeren overal ter wereld MaK onderhoud en reparaties uit. Met ervaring sinds 1949 beschikt Bolier over de kennis en knowhow omtrent deze scheepsmotoren. De werkplaats van Bolier is volledig ingericht om complete MaK revisies en MaK reparaties uit te voeren. De uitgebreide voorraad van nieuwe en gebruikte MaK onderdelen zorgt voor een efficiënte uitvoering van service en onderhoud zodat uw kosten zoveel mogelijk gereduceerd worden.

Bolier aan de haven

De werkplaats is gevestigd aan de 2e Merwedehaven in Dordrecht met een kade van 140 meter lang. Deze kade ligt direct naast de werkplaats waardoor we te allen tijde direct toegang hebben tot een grote voorraad onderdelen. Aanmeren bij Bolier zorgt ervoor dat alle werkzaamheden makkelijk en snel uitgevoerd kunnen worden. Bovendien is het financieel aantrekkelijk omdat het resulteert in lagere kosten door het ontbreken van reiskosten en transportkosten. Natuurlijk komen Boliers kwalificeerde monteurs ook bij u op locatie indien dit de voorkeur heeft.