MaK Onderhoud & Revisie

Als officiële MaK dealer van de Benelux voeren Boliers gekwalificeerde monteurs service en onderhoud uit aan uw MaK motor. Bolier heeft ervaring sinds 1949 en heeft de kennis en expertise in huis om betrouwbaar onderhoud uit te voeren. Ze biedt u zekerheid.
Boliers gekwalificeerde monteurs beschikken over de know how omtrent MaK motoren en voeren hun werkzaamheden zo efficiënt en effectief mogelijk uit. Innovatieve machines en een grote voorraad originele onderdelen ondersteunen hierbij. We beoordelen altijd de conditie van de componenten om te bepalen welk onderhoud écht noodzakelijk is. Zo houden we u kosten laag, maar leveren we wel de hoogste kwaliteit.

Bolier biedt u onderhoud en revisie van alle belangrijke componenten van uw MaK motor. U kunt hierbij denken aan cilinderkoppen, zuigers, brandstofpompen en turbines. Voor meer informatie over MaK onderdelen klik hier. (
De kwaliteit van ons service werk heeft een garantie van 6 maanden.

Vaste prijzen

Voor het onderhoud en de revisie van uw MaK motor werkt Bolier met vaste prijzen voor de meest voorkomende werkzaamheden. Zo hebt u altijd inzicht in de kosten en komt u niet voor onverwachte situaties te staan. Boliers monteurs zorgen daarnaast te allen tijde voor een efficiënte en betrouwbare uitvoering van onderhoud en reparaties.

Onderhoud en revisie conform fabrieksspecificaties

De gekwalificeerde monteurs van Bolier voeren onderhoud en revisies conform fabrieksspecificaties uit. Zo kunnen we te allen tijde kwaliteit en zekerheid bieden. We bieden dan ook 6 maanden garantie op onze service werkzaamheden.

Service rapportages 24/7 toegankelijk

Na het uitvoeren van service werkzaamheden maken we altijd fact based rapportages van ons werk. Deze rapportages zijn 24/7 toegankelijk en te downloaden via Bolier’s online platform Engenius. Meer informatie over Engenius vindt u hier.

Maatwerkoplossingen op zowel technisch als financieel gebied

De monteurs van Bolier gaan efficiënt en effectief te werk. Zo wordt altijd alleen het noodzakelijke onderhoud uitgevoerd omdat wordt gekeken naar de actuele conditie van de MaK componenten. Dit zorgt ervoor dat uw kosten zoveel mogelijk gereduceerd worden. Bolier biedt u daarnaast een maatwerkoplossing op zowel technisch als financieel gebied.

In de werkplaats of bij u op locatie overal ter wereld

De servicemonteurs van Bolier komen bij u op locatie, overal ter wereld. Tevens bieden we u de mogelijkheid om aan te meren bij ons in de haven. De werkplaats is gevestigd aan de 2e Merwedehaven met een kade van maar liefst 140 meter lang. Hier aanmeren heeft als voordeel dat:

  • het onderhoud kan worden uitgevoerd met directe toegang tot onze grote voorraad spare parts;
  • u bespaart op reis- en transportkosten;
  • u de mogelijkheid heeft om gemakkelijk andere leveranciers te ontvangen

Werkplaats