Berg Propulsion Service

Bolier is sinds 2017 verantwoordelijk voor de service en onderdelen van Berg Propulsion.  Berg Propulsion levert propellors voor scheepsmotoren.

Berg Propulsion geschiedenis

Berg Propulsion heeft een behoorlijke geschiedenis. Ze begon in 1912 met een scheepswerf op het Zweedse eiland Hälsö, net buiten Gothenburg. Vanuit daar werd in 1929 de eerste BERG Propulsion Propeller geleverd. In 1970 kwam BERG met de eerste tunnel thruster en bijna 40 jaren later –in 2009- werd de azimuth thruster gepresenteerd. Sindsdien is zij nog altijd bezig met het optimaliseren van de technieken.

Berg Propulsion onderdelen en service

Als uw partner voor Berg Propulsion service en onderdelen doet Bolier er alles aan om de optimale inzetbaarheid van uw installatie te behouden.
Bolier levert de Berg Propulsion onderdelen zo snel mogelijk en overal ter wereld. Daarnaast helpt haar team met specialisten u graag verder indien uw Berg Propulsion installatie onderhoud of reparatie behoeft. Bolier voorziet de Berg Propulsion installaties van reparaties, revisies, docking assistentie, retrofits, optimalisaties en inbedrijfstellingen voor de gehele Pon Power groep.
Bolier verzorgt de onderdelen en service voor alle installaties van Berg Propulsion. Het betreft bijvoorbeeld de volgende installaties: MPP (Fixed pitch en controlled pitch), MTA, MTT, Twin Fin, Tug Package en MPC 800. Voor meer informatie over de Berg Propulsion onderdelen klik hier.

Bolier verzorgt Berg Propulsion reparaties, revisies, docking assistentie, retrofits, optimalisaties en installaties. U kunt hierbij onder andere denken aan:

  • Het repareren van verstelbare Berg Propulsion schroeven, azimuth thrusters en boegschroeven op locatie
  • Het reviseren van Berg Propulsion systemen in onze eigen werkplaatsen
  • Het assisteren bij scheepsdokkingen voor het onderhoud van Berg Propulsion systemen
  • Het vervangen van bestaande Berg Propulsion installaties (i.v.m. veroudering)
  • Het optimaliseren van bestaande Berg Propulsion systemen om brandstofbesparing en een hogere efficiëntie te creëren door bijvoorbeeld innovatieve hydrodynamics
  • In bedrijfstelling van nieuwe Berg Propulsion installaties aan boord van nieuwbouw schepen en vervangingen/retrofits

Betrouwbare service

De installaties van Berg Propulsion en de service van Bolier zijn voor u zo eenvoudig en betrouwbaar mogelijk, zodat er minder uitvaltijd is en minder onderhoudskosten zijn. De propeller is op een efficiënte manier te optimaliseren, waardoor uw schip zo min mogelijk stil hoeft te liggen. Daarnaast faciliteren de Berg Propulsion systemen een continue bewaking van het vochtgehalte ter bescherming van het gehele schroefsysteem.

Berg Propulsion Producten

Wilt u meer informatie over de producten van BERG Propulsion? Klik dan hier voor de website van ons zuster bedrijf Pon Power Nederland die een groot aanbod van Berg Propulsion producten aanbiedt.

Contact

Heeft u een (aan)vraag of wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening met betrekking tot Berg Propulsion? Neem dan contact op via bergpropulsion@pon.com of bel ons op +31 (0)78 616 41 1.