Berg Propulsion Service

BOLIER IS UW PARTNER VOOR BERG PROPULSION ONDERDELEN & SERVICE

– Berg Propulsion onderdelen én service
– Optimale inzetbaarheid van uw Berg Propulsion installatie
– Snelle Berg Propulsion levering, overal ter wereld

Berg Propulsion heeft een behoorlijke geschiedenis. Zo begon Berg in 1912 met een scheepswerf op het Zweedse eiland Hälsö, net buiten Gothenburg. Vanuit daar werd in 1929 de eerste Berg Propulsion Propeller geleverd. In 1970 kwam BERG met de eerste tunnel thruster en bijna 40 jaren later –in 2009- werd de azimuth thruster gepresenteerd. Sinds 1 april 2017 is Bolier verantwoordelijk voor de service & onderdelen.

Als uw partner voor Berg Propulsion service en onderdelen doet Bolier er alles aan om de optimale inzetbaarheid van uw Berg Propulsion installatie te behouden.

We leveren de Berg Propulsion onderdelen zo snel mogelijk en overal ter wereld. Daarnaast helpt ons team met specialisten u graag verder indien uw Berg Propulsion installatie onderhoud of reparatie behoeft. Bolier voorziet de Berg Propulsion installaties van reparaties, revisies, docking assistentie, retrofits, optimalisaties en inbedrijfstellingen voor de gehele Pon Power groep.

Bolier verzorgt de onderdelen en service voor alle installaties van Berg Propulsion.  Het betreft de installaties: MPP (Fixed pitch en controlled pitch), MTA, MTT, Twin Fin, Tug Package en MPC 800.

BERG PROPULSION SERVICE

Bolier verzorgt Berg Propulsion reparaties, revisies, docking assistentie, retrofits, optimalisaties en installaties. Denk aan:
• Het repareren van verstelbare Berg Propulsion schroeven, azimuth thrusters en boegschroeven op locatie.
• Het reviseren van Berg Propulsion systemen in onze eigen werkplaatsen.
• Het assisteren bij scheepsdokkingen voor het onderhoud van Berg Propulsion systemen.
• Het vervangen van bestaande Berg Propulsion installaties (i.v.m. veroudering).
• Het optimaliseren van bestaande Berg Propulsion systemen om brandstofbesparing  en een hogere efficiëntie te creëren door bijvoorbeeld innovatieve hydrodynamics.
• In bedrijfstelling van nieuwe Berg Propulsion installaties aan boord van nieuwbouw schepen en vervangingen/retrofits.

“We bieden de vertrouwde service zoals u die gewend bent van Bolier.”

EENVOUDIG EN BETROUWBAAR

De installaties van Berg Propulsion en de service van Bolier zijn voor u zo eenvoudig en betrouwbaar mogelijk, zodat er minder uitvaltijd is en minder onderhoudskosten zijn. De propeller is op een effectieve manier te optimaliseren, waardoor uw schip zo min mogelijk stil hoeft te liggen. Daarnaast faciliteren de Berg Propulsion systemen een continue bewaking van het vochtgehalte ter bescherming van het gehele schroefsysteem.

CONTACT

Heeft u een (aan)vraag of wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening met betrekking tot Berg Propulsion? Neem dan contact op via bergpropulsion@pon.com of bel ons op +31 (0)78 616 41 1.