Pon

Pon is overal

Pon. één van Nederlands grootste familiebedrijven, is een internationale handels- en serviceorganisatie met een grote diversiteit aan activiteiten. Bij Pon werken meer dan 13.000 mensen verspreid over 250 vestigingen in 21 landen.

Zo veel mogelijk waarde toevoegen in de relatie tussen klant en fabrikant staat bij Pon hoog in het vaandel. Aan de basis staan kwalitatief hoogwaardige producten van A-fabrikanten, waaronder Volkswagen, Caterpillar, MAN, Gazelle en Continental.
Aanvullend, maar niet minder belangrijk, zijn de diensten die bij deze producten horen zoals onderhoud, reparatie, leasing, verhuur en verzekering. Pon hecht veel waarde aan langdurige relaties, zowel met fabrikanten als met klanten. Door te investeren in relaties kan Pon haar dienstverlening optimaal blijven afstemmen op de wensen en eisen van de klant.
Pon heeft als doel om haar (potentiële) klanten elke dag het beste te bieden. Wat Pon te bieden heeft is gebaseerd op hoogwaardige producten van de beste fabrikanten, aangevuld met services als onderhoud, reparatie, lease, verhuur, en financiering. Het zijn de mensen bij Pon die het verschil maken: zij werken met veel trots voor de merken en voor Pon.

Pon Logo