MaK onderdelen

Bolier is de officiële vertegenwoordiger van MaK scheepsmotoren & generatoren in de Benelux. Ze beschikt over de grootste voorraad nieuwe, gereviseerde en gebruikte originele MaK-onderdelen van Europa. Het gebruik van originele MaK onderdelen verhoogt de performance en betrouwbaarheid van uw MaK motor. De MaK motor onderscheidt zich door een hoge mate van betrouwbaarheid, lage gebruikskosten en lange standtijden. Bolier beschikt over een grote voorraad, waardoor 95% van de reguliere parts binnen 24 uur na bestelling wereldwijd kunnen worden verzonden. Bolier heeft al sinds 1949 ervaring met MaK motoren, hierdoor beschikt ze over veel kennis en expertise en kan ze u een betrouwbare service verlenen. Bolier levert onderdelen voor MaK voortstuwingsmotoren die voldoen aan de IMO Compliance.

MaK voortstuwingsmotoren en generatoren 

MaK dieselmotoren zijn middelsnellopende dieselmotoren met een vermogen variërend van 1.020 kW tot 16.800 kW. De dieselmotoren zijn breed toepasbaar: als voortstuwingsmotor op bijvoorbeeld droge lading schepen, tankers en containerfeeders, in diesel-elektrisch bedrijf op bijvoorbeeld offshore support- en cruiseschepen, maar ook als generator op (grote) schepen of in land-based power plants. Vanzelfsprekend levert Bolier onderdelen voor zowel MaK voortstuwingsmotoren als generatorsets.

Nieuwe en gebruikte MaK onderdelen

Door Boliers jarenlange ervaring als officiële MaK vertegenwoordiger, weet zij als geen ander hoe belangrijk het efficiënt onderhouden en vervangen van onderdelen van uw dieselmotor is. Boliers catalogus bestaat uit nieuwe en gebruikte onderdelen, zoals cilinderkoppen, brandstofpompen, brandstofinjectors, zuigerkronen, lagers, hoofdlagers, drijfstangen en koelwaterpompen, maar ook pakkingsets en O-ringen. Daarnaast biedt ze MaK filterkaarsen, filter huizen en multi-mantle strainers aan tegen een aantrekkelijke prijs.

Met onze kennis en expertise gaan wij voor u op zoek naar de beste oplossing voor uw MaK motor. Snel en efficiënt en met de kwaliteit en service die u van Bolier gewend bent.

 

 

Binnen 24u reactie op offerteaanvraag voor MaK onderdelen 

Zodra u een offerteaanvraag indient bij Bolier, ontvangt u binnen 24 uur een reactie. Daarnaast kan 95% van de reguliere onderdelen binnen 24 uur wereldwijd worden verzonden. Zo kunt u het onderhoud aan uw motor zelf efficiënt uitvoeren. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van service door Boliers ervaren en betrouwbare monteurs.

Bolier is 24/7 te bereiken voor spoedgevallen 

Bolier’s service desk is 24/7 te bereiken voor spoedgevallen via het nummer + 31(0) 78 616 4111 .

Online MaK onderdelen bestellen via Engenius 

Wilt u direct uw onderdelen bestellen, wanneer het u uitkomt? Dat kan! Met Engenius. Hét nieuwe online platform van Bolier waar u gemakkelijk en snel uw nieuwe MaK onderdelen zelf bestelt en 24/7 inzicht heeft in al uw servicedocumenten van uw MaK motor(en). Interesse? Klik hier voor meer informatie.

Over de MaK onderdelen 

De MaK-productlijn omvat scheepsdiesel-, gas- en dual fuel-motoren die worden gebruikt in een breed scala aan scheepvaarttoepassingen en landinstallaties. De producten van MaK omvatten hoofdvoortstuwingsmotoren van 1.020 kW tot 16.800 kW en generatorsets van 979 kWe tot 16.111 kWe. De MaK motoren maken gebruik van slimme technologieën en ontwikkelingen die bijdragen aan de optimale prestatie van uw motor. Iedere motor is uniek. Daarom hebben wij meer dan 3500 verschillende onderdelen op voorraad, om uw onderdelen zo snel mogelijk te leveren.

Waarom MaK onderdelen inkopen bij Bolier?

  • Bolier is dé officiële aanbieder van MaK onderdelen in de Benelux
  • Bolier biedt u kwaliteit, expertise en service door onze jarenlange ervaring met MaK motoren
  • Bolier levert MaK onderdelen voor voortstuwingsmotoren die 100% voldoen aan de IMO Compliance
  • 95% van de gangbare onderdelen is direct uit voorraad leverbaar
  • Bij noodgevallen biedt Bolier een 24/7 noodservice
  • Altijd inzicht in prijzen en levertijden via Engenius
  • Wilt u graag een offerte? U ontvangt binnen 24 uur een reactie op uw aanvraag.
  • Bolier heeft veel kennis en expertise door jarenlange ervaring als officiële MaK vertegenwoordiger (sinds 1949)

Contact 

Mail naar info@bolier.nl
Bel naar + 31(0) 78 616 4111
Offerte aanvraag
Bel mij terug