• nl
    • en

Cat Propulsion Onderdelen & Service

BOLIER IS UW PARTNER VOOR CAT PROPULSION ONDERDELEN EN SERVICE

– Onderdelen én service
– Optimale inzetbaarheid van uw installatie
– Snelle levering, overal ter wereld

Bolier Cat Propulsion aanwezig bij Donsö Shipping Meet 2019

Cat Propulsion, voorheen BERG Propulsion, heeft een behoorlijke geschiedenis. Zo begon Berg in 1912 met een scheepswerf op het Zweedse eiland Hälsö, net buiten Gothenburg. Vanuit daar werd in 1929 de eerste Cat Propulsion Propeller geleverd. In 1970 kwam BERG met de eerste tunnel thruster en bijna 40 jaren later –in 2009- werd de azimuth thruster gepresenteerd. BERG propulsion is in 2013 overgenomen door Caterpillar, waarmee tevens de merknaam is gewijzigd naar Caterpillar Propulsion. Sinds 1 april 2017 is Bolier verantwoordelijk voor de service & parts.

Als uw partner voor service en onderdelen doet Bolier er alles aan om de optimale inzetbaarheid van uw Caterpillar Propulsion installatie te behouden. We leveren onderdelen zo snel mogelijk en overal ter wereld. Daarnaast helpt ons team met specialisten u graag verder indien uw installatie onderhoud of reparatie behoeft.
Bolier voorziet voor Cat Propulsion installaties in reparaties, revisies, docking assistentie, retrofits, optimalisaties en inbedrijfstellingen voor de gehele Pon Power groep.

ONDERDELEN

Snelle levering van onderdelen, overal in de wereld.

SERVICE

Reparaties, revisies, docking assistentie, retrofits, optimalisaties en installaties.
• Het repareren van verstelbare schroeven, azimuth thrusters en boegschroeven op locatie.
• Het reviseren van Caterpillar Propulsion systemen in onze eigen werkplaatsen.
• Het assisteren bij scheepsdokkingen voor het onderhoud van Caterpillar Propulsion systemen.
• Het vervangen van bestaande Cat Propulsion installaties (i.v.m. veroudering).
• Het optimaliseren van bestaande Cat Propulsion systemen om brandstofbesparing  en een hogere efficientie te creëren door bijvoorbeeld innovatieve hydrodynamics.
• In bedrijfstelling van nieuwe Cat Propulsion installaties aan boord van nieuwbouw schepen en vervangingen/retrofits.

“We bieden de vertrouwde service zoals u die gewend bent van Bolier.”

Bolier verzorgt onderdelen en service voor alle verschillende installaties van Caterpillar Propulsion.  Het betreft dan de volgende installaties: MPP (Fixed pitch en controlled pitch), MTA, MTT, Twin Fin, Tug Package en MPC 800.

SERVICE & ONDERDELEN VOOR CP PROPELLER
MPP (Marine Propulsion Propeller)
SERVICE & ONDERDELEN VOOR CP PROPELLER
MPP (Marine Propulsion Propeller)
SERVICE & ONDERDELEN VOOR THRUSTER
MTA (Marine Thruster Azimuth)
SERVICE & ONDERDELEN VOOR THRUSTER
MTT (Marine Transverse Thruster)
SERVICE & ONDERDELEN VOOR CONTROL SYSTEM MPC 800

SIMPEL EN BETROUWBAAR

De installaties van Cat Propulsion en de service van Bolier zijn voor u zo eenvoudig en betrouwbaar mogelijk, zodat er minder uitvaltijd is en minder onderhoudskosten zijn. De propeller is op een effectieve manier te optimaliseren, waardoor uw schip zo weinig mogelijk hoeft stil te liggen. Daarnaast faciliteren de Cat Propulsion systemen een continue bewaking van het vochtgehalte ter bescherming van het gehele schroefsysteem.

CONTACT

Heeft u een (aan)vraag of wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening met betrekking tot Cat Propulsion? Neem dan contact op via catprop@pon.com of bel ons op +31 (0)78 616 41 11.

“We take care of it.”