ONTVANG JOUW 

ENGENIUS ACCOUNT

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt een persoonlijke inlog met gebruikersinstructies per e-mail (uit veiligheidsoverwegingen ontvang je het wachtwoord per sms).

Engenius.

Ontdek het gemak.

Vraag je account hier aan. Plaats in januari 2020 je eerste bestelling en ontvang een heerlijke taart om dit samen met je collega’s te vieren!

*Het mobiele telefoonnumer zal alleen worden gebruikt voor het toesturen van het wachtwoord voor jouw account. Om veiligheidsredenen wordt deze niet per e-mail verstuurd. Na ontvangst van je wachtwoord zullen wij het telefoonnummer uit ons systeem verwijderen. Mocht je je mobiele nummer niet willen delen, dan kunnen wij je het wachtwoord per post of telefonisch doorgeven.

Lees meer over Engenius op deze pagina.

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Han Holwerda

"Handige tool om 24 uur per dag met direct inzicht in de prijs en levertijd te kunnen bestellen"

Holwerda Shipmanagement

Peter Kroezen

"Met direct toegang tot onze order historie is het eenvoudig om regulier onderdelen te bestellen. One-stop shop voor MaK."


Kroezen-Shipsupport

Nynke Bouma

"Engenius is een erg gebruiksvriendelijk en uitgebreid platform."


Nescos Shipping

Direct bestellen van
MaK onderdelen

Gelijk een offerte en prijsindicatie van MaK parts

Overzicht van levertijden, prijzen en orderhistorie

Alle MaK service documenten op één centrale plek

24/7 inzage in jouw documenten en direct te downloaden

Ontvang notificatie wanneer 'n nieuw rapport beschikbaar is

Jouw voordelen met Engenius

Ben jij nieuwsgierig hoe Engenius er uit ziet en hoe deze voordelen voor jou werken? 

"Wij houden al 70 jaar schepen varend"

Als succesvol internationaal bedrijf heeft Machinefabriek Bolier ruim 70 jaar ervaring in het varend houden van de schepen van haar klanten. We beschikken over de beste experts en zijn 24/7 bereikbaar met proactieve professionals. Bolier is gespecialiseerd in aandrijf- en serviceoplossingen. We zijn de officiële vertegenwoordiger van MaK motoren in de Benelux en de Nederlandse Antillen. 


De ontwikkeling van het MaK platform Engenius is voor ons een logische stap. Ons doel is om jouw MaK leven makkelijker te maken.

Product Owner Engenius

Jodie Oortman

Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze graag. Je kunt mij een e-mail sturen via het volgende e-mailadres: engenius@bolier.nl